1 Eylül 2014 Pazartesi

2014 Ağustos Ayı Filmleri

Uçaklar:Söndür ve Kurtar

Uçaklar:Söndür ve Kurtar Fragman

Özet:

2013 yılında ilk filmi Uçaklar ile Disney'in sevilen kahramanı olan Dusty bu defa farklı bir deneyimle izleyicilerin karşısına çıkıyor.
Kariyerinin en iyi yıllarını yaşayan Dusty Check,yaşadığı bir kazanın ardından tekrar yarışlara katılamayacağını öğrenir.Motor yarışçısı olan Dusty için hayatının zirvesinde bir yıkım olan bu olaydan sonra yangın söndürme ekibine katılmaya karar verir.Sevimli uçak Dusty ve arkdaşları Uçaklar filminin devamı olan Uçaklar:Söndür ve Kurtar filmi ile sevenleri ile buluşuyor.
Disney stdyoları tarafından hazırlanan filmin yönetmeliğini Roberts Gannaway üstlenirken,senaryo ilk filmde olduğu gibi Jeffrey M. Howard'a ait.






Cehennem Melekleri 3

 Cehennem Melekleri 3 Fragman

Özet:

Mükemmel kadrosu ile ilk 2 filmde rekorlar kıran Cehennem melekleri 3.filmi ile karşımızda.
Bu defa tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşüyor.Bu tüccarın elindeki silahların yanlış kişilerin eline geçmesini amaçlayan ekip,tüccarın aslında eski bir tanıdık olduğunu anladığında işler değişir.Barney Ross'un eski bir dostu olan tüccar ekibin elinden kaçarak filmi farklı boyutlara sürüklerken,Barney ekibin artık emekliye ayrılma zamanının geldiğini belirtir ve kendine yeni genç bir ekip kurmak için çalışmalarına başlar.
Her dakikası gerilim ve aksiyon dolu olan filmde tanıdığımız efsanevi kadro olan,Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas, Jet Li, Bruce Willis isimleri yer alıyor.Filmin yönetmenliğini ise Patrick Hughes yapıyor.







Azazil:Düğüm

                                                                  Azazil:Düğüm Fragman


Özet:

Bir Türk korku filmi olan Azazil:Düğüm,annesi ve babasını kaybeden sinem karakterinin hayatını anlatıyor.Teyzesi ve eniştesi yalnız bırakmamak için Sinem'le birlikte kalırken,üniversitede tanıştığı sevgilisi ile de iyi bir ilişkisi vardır.Fakat bir gün araba yolculuğu sırasında çarptıkları köpek olayları başlatır.Sürekli gerilim ve yüksek tempo içerisinde geçen filmde Cansu Diktaş, Tolga Akman, Nurten İnan, Zafer Altun ve Murat Ercanlı yer alıyor.Yönetmen koltuğunda ise Özgür Bakar var.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder