1 Eylül 2014 Pazartesi

Android Kamera ve Fotoğraf Efekt Apps

En İyi Kamera Efekt Uygulamaları


Efekt Programları 


Android Kamera Efekt Uygulamaları

Fotoğraflarınıza daha iyi efektler vermek amacıyla size sunduğumuz Android işletim sistemi uyumlu kamera uygulamaları,tüm uygulamalar çalışır vaziyettedir ve fotoğraflarınızı daha eğlenceli bir hale getirmek için 10'larca efekte sahiptir.
Efekt verdiğiniz fotoğraflarınızı sosyal medya ağlarınız ile anında paylaşabilir,yaratıcılığınızı ön plana çıkarabilirsiniz.En çok kullanılan kamera ve fotoğraf efekt uygulamaları olan bu programlar ile ilgili örnek fotoğraflar ve İNDİR butonu mevcuttur.İndir yazısına tıkladığınızda Google Play Store dükkanından indirmeye başlayacaktır.  





Magic Effects Studio Camera

Renk dengesi ve doygunluk ayarları açısından üstün bir program olan Magic Effects Studio Camera ile mükemmel sonuçlar alabilirsiniz.






Retrica
Retrica,80den fazla özel filtresi ile en çok indirilen ve kullanılan efekt programları arasında ilk sıralarda.Şık ve çekici fotoğraflar yakalayabileceğiniz program ile kolajlar yapmak rahat ve çok kolay.





HD Camera Ultra

Telefon ve tabletlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz HD Camera Ultra dijital üstünlüğü açısından birçok programı geride bırakıyor.İsminden de anlaşılacağı üzere HD modu ile kalitesi düşük görsellerinize bile farklı efektler uygulayabilir,yeniden düzenleme yapabilirsiniz.

İNDİR





Camera 720

Kapsamlı bir fotoğraf editöründe bulunması gereken tüm özelliklere sahip bir uygulama Camera 720.
Yüksek çözünürlük ve HD mod ile çok daha kaliteli fotoğraflar elde etmenizi sağlayan program kusursuz nitelikte. 





EyeEm - Fotoğraf Filtre Kamera

Benzersiz filtreler ile yepyeni bir deneyim yaşatan EyEm Fotoğraf Filtre ile hayatınıza bir anda renk katın.
Sadece bir dokunuş ile tüm sosyal ağlarınızda fotoğraflarınızı paylaşabilir,arkadaşlarınızla bu yeni deneyimler üzerine kendinizi geliştirebilirsiniz.






Mirror Photo:Editor&Collage

Ayna yansıma özelliği ile dikkat çeken Mirror Photo,birçok fotoğraf filtresi özelliği ile fotoğraflarınızı yeniden keşfetmeye sizi davet ediyor.Kolay kolaj imkanı ve rahat kullanımı ile Mirror Photo ile kendinizi ve fotoğraflarınızı yeniden keşfedin.






Wondershare PowerCam

En farklı programlardan biri olan Wondershare Power Cam,video kaydı ile geliyor! Bu yepyeni özellik ile bambaşka bir görüntü imkanı sağlayan uygulama sizi hayata farklı bir pencereden bakmaya teşvik edecek.6 ay içinde milyonlaca indirme sayısına ulaşan program yeni güncelleme ve efektleri ile aktif kalmanızı ve yeni düzenlemeler eklemenizi sağlayacak. 







RetroSelfie - Özçekim Editörü

Selfie çılgınlığı devam ederken,bunun üzerine yapılmış uygulamalardan en iyisi olarak gösterilen RetroSelfie otomatik odaklama ve manuel çizimler ile size farklı deneyimler yaşatabilir.





Fotoğraf düzenleyici

Fotoğraf düzenlemek hiç bu kadar kolay olmamıştır! 40'dan fazla efekt modu ve yeni yazı stilleri ile karşımıza çıkan Fotoğraf Düzenleyici,duvar kağıdı yapmak istediğiniz fotoğraflarınızı ve kendi özel fotoğraflarınızı yeniden düzenlemek,farklı efektler vermek ve üzerine yazılar eklemek adına üstün bir program.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder