30 Ağustos 2014 Cumartesi

2014'te Çıkacak Olan Cihazlar

  2014 Yılında Çıkacak Olan Akıllı Cihazlar (IFA Eylül Tanıtımı)


Her yıl artışları hızla süren akıllı telefon piyasasında akıllı saat ve tabletlerin de ilgi görmesi ve teknolojinin boyutlarının gün geçtikçe değişmesi ile birlikte,2014 yılının 2.yarısı yeni telefon,tablet ve akıllı saatlerle süslenecek.Eylül ayında birçok yeni ürünün tanıtımı beklenirken bu piyasada kendine yer bulmayı amaçlayan birçok yeni cihazda karşımıza çıkabilir.Apple,Sony ve Samsung adına satışlar hızla sürerken yeni amiral gemilerini rekabet içine sokmaları geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda merakla bekleniyor.Bu markaların yanı sıra daha düşük bütçeli ve performans bakımından daha mütevazı telefonlar da boy gösterecek.Sizin için hazırladığımız 2014 yılı 2.yarısı telefon,tablet ve akıllı saatleri karşınızda.

1.One Plus One

One Plus One

Dünyanın en kusursuz telefonu sloganını benimseyen şirketin,düşük bütçeli vatandaşları düşünerek One Plus One model telefonunu 750 TL civarında vitrinlere koyması bekleniyor.Şık tasarımı ile dikkat çeken telefonun batarya sorunu geçtiğimiz günlerde gündeme gelmiş olsa dahi tercih edilebilir bir telefon olabilir.


2. Microsoft Surface Mini

Microsoft Surface Mini


Apple ile fiyatı konusunda rekabet içinde olan Microsoft,bu tabletlerinde Windows 9’a adım atmayı planlıyor.Eylül ayında tanıtımı yapılacak olan ve merakla beklenen Windows 9 Surface Mini için önemli bir satış reklamı olabilir.



3. Motorola Moto X+1

Motorola Moto X+1

Hakkında birçok dedikodu yazılıp çizilen Motorola Moto x+1 görüntüleri basına sızdırıldı.Eylül ayında tanıtımı yapılacak telefonlardan biri olan Moto x+1 normal kapakların yanı sıra ahşap kapak tasarımı ile dikkat çekiyor.



4. Nokia Lumia 1020'nin devam modeli (Kod adı ‘McLaren’)

Nokia Lumia 1020'nin devam modeli (Kod adı ‘McLaren’)

Henüz hakkında net bir bilgiye sahip olunmayan telefonlardan biri olan Nokia Lumia 1020 telefonunun devamı olarak bilinen McLaren,farklı kamera özellikleri ile karşımıza çıkabilir.Kimileri telefonun üretiminin durdurulduğunu belirtse dahi şirket tarafından net bir açıklama yapılmadı.



5.Nexus 8

Nexus 8


Nexus 7 den sonra yine şık tasarımı ile karşımıza çıkması beklenen Nexus 8 için henüz iç özellik bakımından yeterli açıklama yapılmadı.



6.Motorola Moto 360

Motorola Moto 360

Yeni akımlardan biri olan akıllı saatler arasında yerini almayı bekleyen Motorola Moto 360,şık tasarımı ile dikkatimizi çekiyor.LG ile şıklık konusunda yarışan ve yuvarlak tasarımı ile günlük kullanım saatlerine benzeyen Moto 360 yılın sonlarına doğru piyasaya giriş yapabilir.



7.Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3

İlk 4K video çekme ve su geçirmeyen telefon özelliğini akıllı telefon piyasasına sokan ve Z serisinde kullanan Sony,kamera ve tasarımı ile yine dikkatleri üzerine çekmiş durumda.Eylülde tanıtacağı Z3 modelinde yine donanım olarak çok fark beklenmezken detayların 4 eylülde gelmesi bekleniyor.



8. Apple iPad mini 3

Apple iPad mini 3


Henüz hakkında çok fazla bilgi verilmeyen İpad mini 3.serisinde biraz geri planda kalmış gibi gözüküyor.




9.Nexus X

Nexus X

Motorola ve Google ortak çalışması ile piyasaya sürülmesi beklenen Nexus X (ya da Nexus 6) Nexus 5 e göre çok farkı bulunmuyor.8 gb’lık serinin son bulmasıyla 16 gb bir depolama alanı beklenen telefonda henüz net bilgiler bulunmuyor.



10. Yeni nesil Apple iPad Air

Apple iPad Air

En hafif İpad olarak lanse edilen bu cihazda yine retina ekranı ve şık tasarımı ile karşımıza çıkacağa benziyor.



11.Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha

Galaxy Alpha isimli yeni bir seri başlatmaya hazırlanan Samsung şirketi bu telefonda iskelet olarak metal kullanımı ile değişikliğe gidiyor.Telefonun tanıtım videosunda metal çerçevesine ve kavisli tasarımına dikkat çekerken,kullanıcılarını mutlu etmek adına yeni değişiklikler planlıyor.



12. Apple iWatch

Apple İWatch

Tanıtımı 9 eylülde olması beklenen akıllı saat,uzaktan bağlantı özelliği ile dikkat çekiyor.Evdeki bağlantılı cihazları kontrol etme imkanı sağlandığı belirtilen saatte,sağlığınız açısından da önemli uygulamalar bulunuyor.Kalp ritminden yaktığınız kaloriye kadar tek bir uygulama altında toplamayı hedefleyen İWatch,tanıtımının yapılacağı fakat bu yıl içinde çıkmasının henüz netlik kazanmadığı belirtiliyor.


13. Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Parmak izi tarayıcı özelliğinde çığır açmayı planlayan Samsung,bu telefonda 2 işlevi daha devreye sokabilir.Telefonu hangi parmağınızla açarsanız o parmağa ait atadığınız uygulamanın açılması ve internet parolalarınıza parmak izi okutması ile erişebilme imkanı sağlayan cihaz bu konuda yine kullanıcılarını memnun edeceğe benziyor.


14.Apple İPhone 6

Apple İPhone 6

Çılgınlık desek doğru olabilir.Çıktı çıkacak derken 10’larca korsanı yapılan telefon sonunda eylül ayında tanıtımda yerini alacak.Ön sipariş olarak rekor kırdığı şimdiden bildirilen telefonda,geçen yıllardaki modellere oranla tasarım konusunda değişikliğe gidileceği biliniyordu.Daha geniş ve büyük bir ekran tasarımı ile karşımıza çıkmasını beklediğimiz İPhone 6 yine Pazarda kendinden en çok söz ettirecek telefon olma yolunda.




Araştırıp bahsettiğimiz bu cihazların neredeyse tamamı eylül ayında yapılacak olan 2014 IFA tüketici fuarında kullanıcılarına tanıtılacak.Merakla beklediğimiz tanıtım fuarının ardından Tüm cihazlar ile ilgili daha detaylı bilgiler ile karşınızda olacağız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder