11 Eylül 2014 Perşembe

iPhone 6

iPhone 6 Eylül Sonunda Türkiye'de

iPhone 6 


   Uzun zamandır beklediğimiz iPhone 6 sonunda piyasaya çıkıyor.Tanıtımı IFA’da yapılan,birçok ince detayının değişime uğradığı telefonda daha büyük ekran ve ekstra incelik hakim.4.7 ve 5.5 inç olarak 2 farklı boyutta tanıtılan iPhone 6,şimdiye kadar üretilen modellerinin en büyüğü ve en incesi olarak göze çarpıyor.Yeni Retina ekranı ile üretilen modelde,Steve Jobs’un ölümü ardından modellerde tasarım olarak yenilik bekleyen kullanıcılarını yine mutlu etmiş görünüyor.
İsight kamerası ile daha üst seviyelere taşınan görüntü kalitesinin yanı sıra saniyede 60 kare ve hızlandırılmış video özelliği ile devrim niteliğinde bir sensöre sahip.

   Parmak izi özelliği ile iTunes ve birçok marketten alışverişlerinizde güvenilir bir şekilde herhangi bir şifre kullanımına gerek duymadan dolaşmanızı ve alışveriş yapmanızı sağlıyor.
iOS 8 ile tanıtılan iPhone 6,kusursuz bir tasarım ve donanım özellikleri ile piyasaya damga vuracağa benziyor.Öyle ki ön sipariş olarak 100 milyonu aştığı belirtilen telefon için yine geceden sıraya girilmeye başlandı.Yeni çıkan telefon için en çok kullanılan sohbet uygulaması WhatSapp bir güncelleme yaparak bu telefona özel bazı özellikleri programa ekledi.
Türkiye’ye 26 eylülde gelecek ve satışa sunulacak olan telefon yine en pahalı telefon olarak dikkat çekiyor.Yaklaşık olarak 2350 tl civarında olması beklenen 4.7 inç modeli,5.5 inç modelin ise 2650 tl olması bekleniyor.



Akıllı Saat iWatch


iWatch 


   Telefon ile birlikte çıkan akıllı saati iWatch yine tasarım ve donanım özellikleri ile kullanıcılarına sunuluyor.Günlük kullanım saatleri görünümde ve farklı tasarımları ile dikkat çeken saatte telefon ile uyumlu olarak birçok özelliğe sahip olmanıza olanak sağlıyor.Telefon gibi 2 farklı şekilde üretilen saat 38 ve 42 mm seçeneklerine sahip.Birçok renk ve tasarıma sahip olan saatler 2015 yılında piyasaya sürülecek ve fiyatı konusunda henüz net bilgi mevcut değil.Eylül ayı sonunda çıkacak olan iPhone 6 çılgınlığı devam edeceğe benziyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder