7 Ekim 2014 Salı

Ekim Ayı Filmleri

2014 Ekim Ayı İlk Haftası Vizyona Giren Filmler





Pek Yakında



Filmin başrol oyuncusu Cem Yılmaz,Zafer karakteri ile karşımızda.Korsan DVD ve illegal işlerle hayatını devam ettiren Zafer,bu işlere devam etmesi halinde evliliğinin biteceğini karısından öğrenir.Bu tarz işlere tövbe etmeye hazırlanan Zafer,ailesini ve yuvasını kurtarmak adına figüran rollerine tekrar dönmeye ve yeniden başlamaya karar verir.Sinemacı dostları ile bir araya gelerek hayalindeki filmi çekmek adına elinden geleni yapacak olan ekip,’Şahikalar-Kötülüğün Sonu’ isimli film için kolları sıvarlar.Fakat imkansızlıklar da bir o kadar can sıkıcıdır.Bu sorunlarla baş ederken bir yandan da karısının laflarına maruz kalan ve çıkmaza giren Zafer kararlıdır.
Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği filmde Tülin Özen,Zafer Algöz,Özkan Uğur,Ozan Güven,Çağlar Çorumlu gibi isimler de yer almaktadır.
2 Ekimde sinema salonlarında yerini alan filmde Cem Yılmaz imzasının olması yine büyük ilgi görmesine sebep olmaktadır.2 saat 19 dk süren film tüm Türkiye’de gösterime girmeye başlamıştır.






Dracula: Başlangıç



Transilvanya toprakları 15.yy’da III. Vlad ve eşi Milena yönetimindedir. Bu sıralarda büyüyen Osmanlı’ya karşı devletlerini savunmaya ve büyütmeye kararlı olan çift barış içerisinde yaşamak isterken beklenmedik tehditler almaya başlar. Dönemin Osmanlı İmparatoru II. Mehmed, Eflak’tan Vlad’ında aralarında bulunduğu 1000 erkek çocuğunu Osmanlı ordusuna katmak ister. Bir karar vermesi gereken Vlad, ruhunu şeytana satma fikrine kapılarak Osmanlı’yı yenme hesapları yapar. Şeytanla yapacağı pazarlıktan, oldukça farklı güçlerle ayrılan Vlad o günden itibaren insan kanına doymayacak bir canavar haline gelir. Gerçek bir efsane olan Dracula filmlerinin dışında, yeni ve ilgi çekici bir film olan Dracula: Başlangıç, isminden de anlaşılacağı üzere seri filmi olması yüksek ihtimal. Gary Shore’un yönetmenliğini yaptığı filmin başrolünde Luke Evans yer alıyor.







Asasız Musa


Aydın Orak’ın yönetmenlik hayatına adım attığı film,90’lı yıllarda Diyarbakır’da öldürülen Kürt aydın olan Musa Anter’in hayatı ve dönüm noktaları anlatılıyor.Metaforlar ile izleyiciye ulaşan filmde,geniş bir oyuncu bulunuyor.Öyle ki Musa Anter yaklaşık 10 farklı oyuncu tarafından canlandırılıyor.Musa Anter’in 3 çocuğunun da yer aldığı film 3 ekimde gösterime girmiş bulunmaktadır. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder